Etiketti

Spa Balancen etiketti

 1. Kaikki kehon ja hiustenhoidot tehdään luonnonmukaisilla/sertifioiduilla tuotteilla. (Ilmoitathan allergiat ja yliherkkyydet ennen hoitoa).

 2. Spa Balance ja Lea toivoo sinun saapuvan hyvissä ajoin hoitoon. Mikäli joudut jostain syystä perumaan hoitosi, teethän sen viimeistään hoitoa edeltävänä päivänä, muussa tapauksessa veloitamme varaamasi ajan mukaisesti.

 3. Palvelen vain yhden asiakkaan kerrallaan, ovi on lukittu hoidon ajan ja puhelimet äänettömällä saadaksesi nauttia huomiostani ja hoidoistani 100 %.

 4. Mikäli olen varattu, voit täyttää yhteydenottolomakkeen laatikkoon oven ulkopuolella, jättää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai käyttävän nettiajanvarausta. Kun kunnioitamme yhdessä tätä sääntöä, on sinullakin yksilöllinen hoitohetki.

 5. Spa Balance palvelee Sinua alusta loppuun saakka. Sinun ei tarvitse varautua mihinkään muuhun kuin nauttimaan hetkestä päiväkylpylässä. Palveluun kuuluvat pyyhkeet, kylpytakit, lannepyyhkeet sekä tossut tai hoitosukat.

 6. Hieronnassa ja vartalohoidoissa peitän Sinut pyyhkeen ja huovan alle paljastaen vain kulloinkin käsiteltävänä olevan alueen.

 7. Porekylvyssä amme erotetaan suojasermillä, joten säilytät yksityisyyden kylvyn aikana. Kylpyyn voit tuoda oman uima-asun tai saat kertakäyttöisen spa-alusasun hoitolasta.

 8. Asiakas on arvokas, joten hoidon aikana pidämme keskustelun minimissä. Puhelimen mahdollisuuksien mukaan äänettömällä, saadaksesi aistia kiireettömyyden sekä kerätä tasapainoa kehollesi ja mielellesi.

 9. Saat nauttia myös pienistä makuelämyksistä hoidoissa ja herkkuhetket ovat loihdittu luomutuotteista. Hoitojen tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti, kertakäyttöä ja turhia kemikaaleja vältellen.

 10. Hoidon lopuksi opastan Sinua hiusten ja kehon kotihoidossa ja autan valitsemaan hiuksillesi ja kehollesi parhaiten sopivat, laadukkaat hoitotuotteet kotikäyttöön.

 11. Lupaukseni Sinulle: “Hoidon jälkeen olosi on kuin uudelleensyntyneellä”.

Huomioitavaa

Huomioithan hoitoa varatessasi että, on joitain terveydellisiä esteitä (kontraindikaatioita) hoitokokonaisuuksille. Mikäli Sinulla on todettu jokin perussairaus (kasvain, laskimotukos, tms.), lääkityksiä (Marevan, solusalpaajat tms.) tai akuutti vamma keskustele lääkärisi tai Sinua hoitavan henkilökunnan kanssa mahdollisuudesta tulla hoitooni.